Uutuuksia kesälle

Uusia tuotteita, malleja ja värejä!

Kesä on täällä lapissakin jo hyvässä vauhdissa. Kaikki alla on vihreää ja tuomikin kukkii jo. Olemme saaneet eri toimittajilta uutuuksia tässä kesän kynnyksellä ja ajattelin listata niitä tähän artikkeliin.

Josadoorin uudet värit

Josadoor julkaisi alku kesästä neljä uutta väriä maalattujen MDF-ovien joukkoon. Nämä upeat uutuudet on saatavilla kaikkiin Josadoorin maalattuihin kalusteoviin. Pioni, Huurre, Havu ja Greige tuovat luonnon sävyjä kotiisi. Näistä meille tulee jossain vaiheessa myös malliovia.

Luoto Pioni

Kuva Hahle Group Oy

Pioni

Huurre

Havu

Greige

Terrazzo Marmori

Kuva Hahle Group Oy

Ecolamilta uusia laminaatteja

Josadoorin ohella Hahleen kuuluva Ecolam julkaisi uusia laminaattitasoja. Esittelen tässä nyt vain kahta, koska muutaman muun tason saatavuus heikkeni vallitsevan maailmantilanteen vuoksi.

Uudet tasot ovat siis Terrazzo Marmori sekä Greige. Greigeä on saatavilla 20mm ja 30mm ja se on pinnaltaan supermatta, sekä sormenjälkiä hylkivä.

Kodinhoitohuone kuntoon

Vihdoin tuli kodinhoitohuoneeseen uusia käytännöllisiä mekanismeja. We Cherish – tuotesarja tarjoaa mekanismeja niin lajitteluun, pyykinkuivaukseen, kuin säilytykseenkin. Tuotteista on kasattu muutama siivouskomeroon sopiva setti: Siivoa ja säilytä, Siivoa ja kierrätä, sekä Siivoa ja silitä. Näitä saa myöskin erikseen, joten voit itse rakentaa mieleisen kokonaisuuden.

Siivouskaapin muunneltava tarvikesetti. Kodinhoitohuone

Näitäkin tulee myymälään.

Olemme saanut jo varastoon muutamia elementtejä näistä ja asennamme myymälän mallikodariin, kunhan muilta töiltä ehdimme.

Siinäpä oli muutamia uutuuksia. Ensimmäisenä uutuuksista pääset perille seuraamalla meitä sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Instagramissa. Jos suunnitelmissa on keittiöremontti, tai jokin muu kiintokalusteiden uusinta, niin soittele meille ja sovitaan suunnittelupalaveri!

-Juhani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *