toimiva keittiö

TYYLIKÄS – TOIMIVA – KESTÄVÄ

Kotona keittiö on paikka, jossa ruoanlaiton lisäksi hengaillaan, tehdään läksyjä ja kysellään kuulumisia. Keittiöstä halutaan tyylikäs, toimiva ja tietenkin kestävä. Meidän keittiöissä ja kalusteissa yhdistyy nämä vaatimukset. Tyylikkyys ja toimivuus saavutetaan, kun keittiö suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Kestävyyden takaa meidän ammattitaitoinen henkilökunta, modernit työkoneet ja laadukkaat materiaalit.

Vaikka olemme yrityksenä toimineet vasta hetken, niin taustalla on kuitenkin yli 20-vuoden kokemus alalta. Me haluamme, että suomalaisissa kodeissa on laadukkaat ja kotimaiset keittiöt. Siksi me tehdään sellaisia.

SUUNNITTELU

Keittiön suunnittelu alkaa monesti jo paljon ennen, kuin on otettu yhteyttä keittiömyyjään. Suunnittelun voi kuitenkin aloittaa vasta keittiömyyjän kotikäynnillä tai myymälässä. Kun otat yhteyttä ensimmäisen kerran, niin silloin sovitaan, tuleeko meidän myyjä käymään kotikäynnillä, vai tuleeko asiakas suunnittelemaan suoraan materiaalien ääreen myymäläämme. Yleisimpinä toimintatapoina on, että remonttikohteissa myyjämme käy mittomassa ja suunnittelemassa paikan päällä, kun taas uudiskohteissa suunnittelu tapahtuu yleensä myymälässämme talon pohjapiirrustuksen äärellä. Suunnitteluvaihe kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, ennen varsinaista toimitus- tai asennusaikaa. Keittiöiden toimitusajat ovat yleensä 2-4vk riippuen ovi- ja tasomalleista.

VALMISTUS

Kun suunnitelmat on saatu tehtyä ja hinta on miellyttävä molemmille osapuolille, alkaa keittiön valmistus. Rovaniemen pienessä, mutta modernissa tehtaassa valmistuu niin rungot, vetolaatikot, kuin osa ovimalleistakin. Suurimpaan osaan keittiöistä tilaamme ovet Suomalaisilta ovivalmistajilta. Rovaniemellä kasaamme rungot ja vetolaatikot, sekä pakkaamme kaikki tarvikkeet mukaan toimitukseen. Toisena vaihtoehtona on ottaa rungot ja laatikot osina, jolloin ne voi itse kasata kotona, tai työmaalla. Kun valmitamamme tuotteet on valmiit ja tilattavat tuotteet ovat saapuneet meille, me ilmoitamme siitä asiakkaalle ja siirrytään seuraavaan vaiheeseen.

TOIMITUS

Viimeisimpänä vaiheena keittiön hankinnassa on toimitus ja mahdollinen asennus. Viimeisen vaiheen meiltä saa seuraavilla vaihtoehdoilla: Nouto varastoltamme, kuljetus kohteeseen, tai kuljetus ja asennus kohteeseen. Näitä asioita sovitaan jo suunnitteluvaiheessa.

TUTUSTU MATERIAALEIHIN

OVIMALLIT

OVIMALLIT

TASOT

TASOT

VETIMET

VETIMET

VÄLITILAT

VÄLITILAT

MEKANISMIT

MEKANISMIT

SÄHKÖTUOTTEET

SÄHKÖTUOTTEET

ALTAAT JA HANAT

ALTAAT JA HANAT

MITÄ KAIKKEA UUDET KEITTIÖT SISÄLTÄVÄT ?

Keittiöt rakentuu nykyisin kymmenistä erilaisista osista, lisävarusteista ja sähkötuotteista. Olemme tehneet kaikille näille omat sivut, joissa pääset tutustumaan mitä kaikkea on tarjolla. Me kerromme mielellämme lisää tuotteistamme!

 

Kaikkia malleja ei löydy vielä kotisivuilta. Kysy lisää myyjältä!

MALLIKEITTIÖT

Sara Sileä Puhdas valkoinen & Villa

Keittiön hinta 5800€
(Ei sisällä kodinkoneita, eikä hanaa)

Ihana valkoinen keittiö beigellä tvistillä. Keittiössä on maalattu Sara kalusteovi ja Beige Pietra 30mm laminaattitasot ja samaa kuosia oleva 9,6mm välitilalevy. Tämä kokonaisuus sisältää laadukkaat vaimennin laatikot ja vaimennin saranat. Syvennyksen matalissa yläkaapeissa on kippimekanismi. Vetimeksi keittiöön on valittu halkaisijaltaan 28mm messinki nuppi. Keittiön kaikki muut kalusteovet ovat 568 Puhdasvalkea sävyllä, mutta syvennyksen ovet ovat 589 Villa sävyllä.

Aronia musta tammi

Keittiön hinta 3900€
(Ei sisällä kodinkoneita, eikä hanaa)

Tunnelmallisen tumma keittiö, jonka ovet ja työtasot ovat oikeaa puuta. Ovet ovat mallia Aronia ja materiaalina mustaksi petsattu tammi. Työtaso taasen 30mm Amerikan pähkinä. Tässä kokonaisuudessa on paikka integroidulle kylmälaitteelle, integroidulle astianpesukoneelle ja uunille. Paketissa tulee mukaan laadukas Kiwi – komposiitti allas. Välitilassa on tyylikäs läpikuultava vaalea lasi.

VAKIORUNGOT

Alla olevassa kuvassa on ilmoitettu meidän vakiorunkojen korkeudet. Sokkelin korkeus on 160mm