Kotona keittiö on paikka, jossa ruoanlaiton lisäksi hengaillaan, tehdään läksyjä ja kysellään kuulumisia. Keittiöstä halutaan tyylikäs, toimiva ja tietenkin kestävä. Meidän keittiöissä ja kalusteissa yhdistyy nämä vaatimukset. Tyylikkyys ja toimivuus saavutetaan, kun keittiö suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Kestävyyden takaa meidän ammattitaitoinen henkilökunta, modernit työkoneet ja laadukkaat materiaalit.

  • Kotimainen valmistaja
  • Laaja valikoima materiaaleja
  • Mittatilausmahdollisuus
  • Luotettava toimitus
  • Monipuoliset maksuvaihtoehdot
Kevyt keittiöremontti

Aina ei tarvitse uusia koko keittiötä. Jos rungot ovat ehjät ja keittiö muuten toimiva, niin ovien, tasojen ja välitilan vaihdolla saadaan iso muutos keittiön ilmeeseen! Pyydä asiantuntija arvioimaan keittiösi!

Keittiöremontti

Laajalla keittiöremontilla saavutetaan paras lopputulos. Hyvällä suunnittelulla saadaan aikaiseksi toimiva ja esteettisesti tyylikäs keittiö. Yleensä vesipisteet ja liesituuletin pysyvät samoilla paikoilla, mutta niidenkään siirto ei ole mahdotonta.

Materiaalit ja tarvikkeet

Meidän valikoimassamme on yli 140kpl ovi- ja tasomallia, vetimiä ihan jokaiselle, kestäviä välitilalevyjä ja paljon arkea helpottavia mekanismeja!
Lue lisää

Runkovärit

Tiesitkö, että kaikki meidän oman malliston ovet sopivat myös runkoväriksi kalusteisiin. Tässä keittiössä on runkomateriaalina upea Hunaja Tammi ja ovimallina Musta viiluovi.

Katso vaihtoehtoja

Keittiömallistoa

Inspiroidu mallistosta!