vetimet

Vedin on kalustekokonaisuuden viimeinen silaus!

Vetimien valinta on yleensä yksi haastavimmista valinnoista, kun suunnitellaan kiintokalusteita kotiin. Valikoimasta löytyy nuppivetimet, lankavetimet, listavetimet, puuvetimet ja lisäksi löytyy ovimalleja, joissa on uravedin.

Vetimiä löytyy tästä maasta vähintäänkin yhtä paljon, kuin on kalusteiden ostajia. Olemme keränneet alle tämän hetken trendikkäimmät ja suosituimmat vetimet.

NUPPI

Nuppi-vetimet ovat tällä hetkellä todella suosittuja ja miksikäs ei. Värit kupari, messinki ja musta ovat nostaneet suosiota viime aikoina. Nupit on todettu toimiviksi leveistä vetolaatikoista aina komeron oviin. Ainoa mihin ei lähtökohtaisesti suositella nuppia on integroitu kylmäkone.

 

LANKAVETIMET

Perinteiset lankavetimet ovat myös tehneet uutta tuloa parin viime vuoden aikana. Tämän hetken trendinä on selvästi kevyet ja sirot vetimet.

Lankavetimiä on saatavilla monelta eri valmistajalta ja niiden väri ja pituus valikoima on laaja.

KESTOSUOSIKKI

Catina vetimet on ollut kestosuosikki jo monta vuotta. Vedin ulkonäöllisesti ryhdikäs ja viimeistelty vedin. Sisäpuolen pyöreys tuo kuitenkin pehmeyttä ja käyttömukavuutta tälle vetimelle. Tätä vedintä on mennyt kaikissa väreissä, mutta eniten kromattuna ja mustana!

 

NAHKAVETIMET

Aidosta nahasta valmistetut vetimet ovat saatavilla kolmella eri värillä ja lisäksi neljällä eri nastalla. Nahan värit ovat musta, ruskea ja natural ja nastojen värit ovat taas musta, kromi, kupari ja messinki. Näitä yhdistelemällä löytyy varmasti sopiva vedin!