LAMINAATTITASOT

Laminaattitaso on kestävä ja tyylikäs vaihtoehto keittiöön, kodinhoitohuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Laminaatti taso on kestävyydeltään samaa tasoa massiivipuutason kanssa, mutta hintaluokaltaan huomattavasti edullisempi. Tasoja on saatavilla useilla eri väreillä ja kuoseilla, sekä erilaisilla pyöristyksillä, suorareunaa unohtamatta.
Laminaattitasoja on valikoimassamme 20mm, 30mm ja 40mm. Lisäksi kylpyhuoneessa, jossa tason kulutus on huomattavasti kevyempää, voidaan käyttää myös 16mm kalustelevyä.
Väri- ja kuosivaihtoehdot ovat lähes rajattomat aina puukuvioisesta yksivärisiin, sekä kivikuvioisiin.

lUE LISÄÄ

 

PUUTASOT

Ecolam-puutasot on valmistettu parhaista materiaaleista juuri oikeanlaiseen käyttötarkoitukseen. Ylellinen ja laadukas massiivilankkurakenne on rauhallisen ja tyylikkään näköinen sekä miellyttävän tuntuinen. Tasot toimitetaan valmiiksi hiottuina ja öljyttyinä. Säännöllinen hoito säilyttää tasojen pinnat kauniina ja uuden veroisena.

LUE LISÄÄ

KIVITASOT

Kivitasot, kvartsitasot ja keraamiset tasot

Kivitasot ovat ajaton ja kestävä valinta keittiöön ja kodin muihin tiloihin. Löydät kivitasomallistostamme vivahteikkaan valikoiman erilaisia kivimateriaaleja. Luonnonkivitasot, kvartsitasot sekä keraamiset tasot kestävät ja ovat helppohoitoisia.

Lue lisää