Laminaattitasot

Massiivipuutasot

Kivitasot

Luonnonkivet

Kompaktilaminaatit

Hi-Macs

Durat

Keraamiset tasot

Kivilähde ja Dekton

Kvartsitasot

Kivilähde ja Silestone

LAMINAATTITASOT

Laminaattitasot ovat monipuolinen ja kestävä valinta niille, jotka arvostavat laadukasta designia ja käytännöllisyyttä keittiössä, kylpyhuoneessa tai muissa tiloissa.

Laminaattitasot koostuvat useista kerroksista, jotka yhdessä muodostavat kestävän ja helppohoitoisen pinnan. Pinnassa oleva laminaatti on vedenkestävää ja lähes naarmuuntumatonta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan päivittäisessä käytössä. Lisäksi laminaattitasot ovat erittäin helppohoitoisia – tahrojen ja lian poistaminen on vaivatonta, jolloin pinta säilyy aina siistinä ja houkuttelevana.

Yksi laminaattitasojen suurimmista vahvuuksista on laaja värivalikoima ja erilaiset kuvioinnit. Voit valita juuri oman tyylisi mukaisen laminaatin, olipa se sitten klassinen puukuosi, moderni betonipinta tai vaikkapa tyylikäs kivijäljitelmä. Tämä mahdollistaa yhdistelyn eri sisustustyyleihin ja luo tilaan persoonallisen ja viimeistellyn ilmeen.

Laminaattitasot eivät tarjoa ainoastaan esteettistä iloa, vaan myös kestävät aikaa ja käyttöä. Ne ovat ihanteellinen valinta kiireiseen arkeen, sillä niiden pintamateriaali on erityisen kestävää ja kestää hyvin kosteutta. Näin voit nauttia kauniista pinnoista vuosien ajan huolehtimatta jatkuvista ylläpitotoimenpiteistä.

 

PUUTASOT

Puutasot tuovat tilaan luonnonläheisen tunnelman ja ainutlaatuisen ulkonäön, sillä jokainen puutaso on yksilöllinen oman puulajinsa, syykuvioidensa ja värinsä ansiosta. Puun luonnollinen kauneus heijastuu tasojen pinnassa, tuoden samalla lämpöä ja kodikkuutta ympäristöönsä.

Puutasot eivät ainoastaan tarjoa visuaalista iloa, vaan myös tuntuvat miellyttävältä kosketuksessa. 

Yksi puutasojen suurista eduista on niiden kyky muuttua kauniisti ajan myötä. Puu elää ja patinoituu, joten puutasot vain kaunistuvat käytön myötä.
Voit luottaa siihen, että ajan kuluminen tuo esiin puun ominaispiirteitä ja antaa tasolle entistäkin persoonallisemman ilmeen.

Valitse puutasot, jos arvostat kestävyyttä, luonnonläheisyyttä ja aitoa tunnelmaa. Puutasot tuovat kotiisi lämpöä ja persoonallisuutta, tehden tilasta paikan, jossa on ilo kokata ja viettää aikaa. 

KIVITASOT

Kivitasot tarjoavat luotettavaa ja tyylikästä ratkaisua kodin eri tiloihin. Kivitasot yhdistävät käytännöllisyyden, kestävyyden ja visuaalisen hienostuneisuuden, tuoden samalla modernin ilmeen tilaan.

Kivitasot ovat valmistettu kestävästä kivimateriaalista, kuten graniitista tai kvartsista, jotka tunnetaan kestävyydestä ja pitkäikäisyydestään. Tämä tekee kivitasoista ihanteellisen valinnan keittiöön tai kylpyhuoneeseen, missä niiden pinta kestää kovaa käyttöä, kuumuutta ja kosteutta.

Visuaalisesti kivitasot tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia, sillä niitä löytyy eri väreissä, sävyissä ja kuvioissa. Voit valita juuri sinun tyyliisi sopivan kivimateriaalin, olipa se sitten klassinen ja hillitty graniitti tai moderni, tasainen kvartsi. Kivitasot tuovat tilaan ylellisen ja ajanmukaisen ilmeen, joka kestää vuosia eteenpäin.

Kivitasot eivät pelkästään vakuuta ulkonäöllään, vaan ne ovat myös helppohoitoisia. Niiden sileä pinta on vaivaton puhdistaa ja kestää hyvin erilaisia kodin arjen haasteita. 

Anna kodillesi kestävä ja tyylikäs ilme valitsemalla kivitasot. Kivitasot ovat investointi pitkäaikaiseen kauneuteen ja käytännöllisyyteen, tuoden samalla modernin vivahteen kotiisi. 

 

Kompaktilaminaatti

Tervetuloa tutustumaan kompaktilaminaatin maailmaan – innovatiiviseen ja monipuoliseen materiaaliin, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkään ulkonäön. Kompaktilaminaatti on vahva ja monikerroksinen materiaali, joka soveltuu erinomaisesti eri tilojen pintojen päällystämiseen.

Kompaktilaminaatti on valmistettu useasta kerroksesta, mukaan lukien kuituvahvisteinen ydin, lämpöhoidetut paperikerrokset ja pinnassa oleva laminaattikerros. Tämä yhdistelmä tekee kompaktilaminaatista erittäin hyvin kosteutta ja iskua kestävän materiaalin ja sopii erinomaisesti keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

Yksi kompaktilaminaatin vahvuuksista on sen erinomainen kosteudenkestävyys. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan tiloihin, joissa altistuminen vedelle ja kosteudelle on yleistä. Lisäksi kompaktilaminaatti on helppohoitoinen ja puhdistusystävällinen, mikä tekee siitä vaivattoman valinnan kiireiseen arkeen.

Kompaktilaminaatti tarjoaa laajan valikoiman värejä, kuvioita ja pintarakenteita, mahdollistaen monipuolisen sisustuksen toteuttamisen. Olipa tyylisi sitten moderni, klassinen tai trendikäs, kompaktilaminaatilla voit luoda juuri sinulle sopivan ilmeen tilaan.

HI-MACS

HIMACS -materiaali on noin 70% luonnollista mineraali- ja väriainesekoitusta johon on lisätty akryylia. Komposiittikivi on läpivärjätty ja sen peruskoostumus on samanlainen kaikissa väreissä. Tummat ja voimakkaat värit sisältävät enemmän pigmenttejä, joten niissä pöly, veden kalkkijäljet ja kuluminen näkyvät helpommin. Erittäin kovan kulutuksen kohteisiin suosittelemme vaaleita värejä.