Laminaattitasot

Massiivipuutasot

Kivitasot

Luonnonkivet

Kompaktilaminaatit

Hi-Macs

Durat

Keraamiset tasot

Kivilähde ja Dekton

Kvartsitasot

Kivilähde ja Silestone

LAMINAATTITASOT

Laminaattitaso on kestävä ja tyylikäs vaihtoehto keittiöön, kodinhoitohuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Laminaatti taso on kestävyydeltään samaa tasoa massiivipuutason kanssa, mutta hintaluokaltaan huomattavasti edullisempi. Tasoja on saatavilla useilla eri väreillä ja kuoseilla, sekä erilaisilla pyöristyksillä, suorareunaa unohtamatta.
Laminaattitasoja on valikoimassamme 20mm, 30mm ja 40mm. Lisäksi kylpyhuoneessa, jossa tason kulutus on huomattavasti kevyempää, voidaan käyttää myös 16mm kalustelevyä.
Väri- ja kuosivaihtoehdot ovat lähes rajattomat aina puukuvioisesta yksivärisiin, sekä kivikuvioisiin.

 

PUUTASOT

Ecolam-puutasot on valmistettu parhaista materiaaleista juuri oikeanlaiseen käyttötarkoitukseen. Ylellinen ja laadukas massiivilankkurakenne on rauhallisen ja tyylikkään näköinen sekä miellyttävän tuntuinen. Tasot toimitetaan valmiiksi hiottuina ja öljyttyinä. Säännöllinen hoito säilyttää tasojen pinnat kauniina ja uuden veroisena.

KIVITASOT

Kivitasot, kvartsitasot ja keraamiset tasot

Kivitasot ovat ajaton ja kestävä valinta keittiöön ja kodin muihin tiloihin. Löydät kivitasomallistostamme vivahteikkaan valikoiman erilaisia kivimateriaaleja. Luonnonkivitasot, kvartsitasot sekä keraamiset tasot kestävät ja ovat helppohoitoisia.

 

Kompaktilaminaatti

Kompaktilevystä valmistettu taso on 100% vedenpitävä, erittäin kestävä ja hygieeninen sekä helppohoitoinen tasomateriaali. Levyn paksuus on 12 mm. Levyä voidaan käyttää myös välitilalevynä. Kompaktitasoon voit asentaa altaat saumattomasti huullettuna tai altakiinnitettynä. Myös tasoliesi on mahdollista upottaa tason pintaan niin, että pinta jatkuu yhtenäisenä tason ja lieden välillä.

HI-MACS

HIMACS -materiaali on noin 70% luonnollista mineraali- ja väriainesekoitusta johon on lisätty akryylia. Komposiittikivi on läpivärjätty ja sen peruskoostumus on samanlainen kaikissa väreissä. Tummat ja voimakkaat värit sisältävät enemmän pigmenttejä, joten niissä pöly, veden kalkkijäljet ja kuluminen näkyvät helpommin. Erittäin kovan kulutuksen kohteisiin suosittelemme vaaleita värejä.