Mekanismit ja lisävarusteet

Keittiöt ja muut kodin kiintokalusteet koostuvat useista pienistä elementeistä. Rungot, ovet, tasot, vetimet ja sitten se mitä löytyy runkojen sisältä. Mekanismeilla ja lisävarusteilla keittiöistä tehdään entistä toimivampia ja helppo käyttöisempiä. Tällä sivuilla esitellään yleisimmät mekanismit, mitä meidän keittiöihin suunnitellaan!

Hettich InnoTech Atira

Käytämme kalusteissamme laadukkaita Saksalaisia Hettichin vetolaatikoita. Laatikon kiskot ovat urakuulalaakeroituja ja varustettu vaimentimella. Laatikoita on saatavilla myös Push To Open mekanismilla!

 

Piilokulmasta kaikki hyöty irti!

Käytännöllinen Slide-out kulmakaappimekanismi nyt näyttävällä litteällä reunakaiteella trendikkään antrasiitin sävyisenä. Tukeva rakenne ja kaksi erikseen ulostulevaa levypohjaista hyllyä. Slide-out on erittäin helppo asentaa ja jousilla sekä hidastimilla varustetut erikseen ulostulevat hyllyt liikkuvat kevyesti ja pehmeästi. Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harmaa.

Helakeskus

Olisiko paikkaa kapealle kaapille?

Kapean kaapin mekanismi täysin ulostulevilla hidastavilla kiskoilla ja konepestävillä lokeroilla. Dedicated on Pellyn mekanismisarja kapeisiin runkoihin. Sarjan suunnittelussa on ollut lähtökohtana käytännöllisyys ja toimivuus. Mekanismit toimitetaan runko valmiiksi kasattuna.

Apteekkari Vol. 2

Upea korkean komeron mekanismi. Tämä mekanismi tuo koko kaapin sisällön oven avauksella näkyville!

 

Helakeskus

Siivouskaappiin uusi järjestys?

Ulosvedettävä siivoustarvikevaunu, antrasiitin värinen. Valmistettu Suomessa.Kätisyys vaihdettavissa. Tukevaan kehikkorakenteeseen on valmiiksi integroitu 13 mm korokelistat, jotka helpottavat asennusta ja tuote voidaan asentaa saranalliseen komeroon.

Aamiaiskaappi taitto-ovilla

Kyllä, aamiaiskaappi on edelleen trendikäs. Meiltä löytyy kaksi vaihtoehtoa varsinaisen aamiaiskaapin mekanismiksi. Tämä tyylikäs, edullinen ja erittäin toimiva mekanismi soveltuu etenkin keskellä seinää olevaan kaappiin. Ovet avautuvat nätisti sivuille, eikä jää kenenkään tielle. Saatavilla myös pelkästään yhteen suuntaan avautuvana.

Perinteinen aamiaiskaappi

Toinen vaihtoehto aamiaiskaapiksi on perinteinen taskuovi. Ovet aukastaessa sujautetaan ulko- ja sisärungon väliin, eikä ne ole kenenkään tiellä. Tämä mekanismi on erittäin tukeva, hyvin rullaava ja kestävä.

Alkaen 650€

Jätevaunut

Allaskaappiin on saatavilla monta erilaista jätteen lajittelu järjestelmää. Lähtökohtaisesti meidän keittiöissä käytetään Hettichin 420mm syvää vetolaatikkoa, johon asennetaan kuvassa näkyvä kehikko sankoineen. Tämä on todettu toimivaksi ja edulliseksi järjestelmäksi. Tätä kehikkoa on saatavilla 600mm ja 800mm leveisiin laatikoihin. Lisäksi valikoimastamme löytyy monia muitakin vaihtoehtoja.

Alkaen 60€

Sähköinen jätevaunun avaaja

Tämä Servo-Drive Uno on ehdoton keittiön lisävaruste. Mekanismi asennetaan jätevaunun taakse ja laatikkoa vähän työntämällä sähköinen avaaja aukaisee laatikon sopivalla vauhdilla. Todella kätevä leipoessa ja ruoanlaitossa, kun kädet ovat likaiset.

190€