Hanalla on väliä

Me täällä Viljami keittiöillä haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja hyvällä hinta-laatusuhteella olevia tuotteita. Siksi olemme valinneet mallistoomme Damixan ja Hansgrohen hanat. Meidän valikoimassa on sekä keittiöhanat, että pesuallashanat.

Tietoja damixasta

Vuodesta 1932 alkaen Damixan missio on ollut valmistaa ajattomasti muotoiltuja tuotteita, joissa käytännölliset toiminnot ja hyvä käsityötaito yhdistyvät. Hyvä käsityötaito on toimintamme perusta, joka on integroitu syvälle siihen, kuinka ajattelemme ja kehitämme tuotteitamme. Tavoitteemme on valmistaa muotoilultaan ajattomia tuotteita, jotka helpottavat elämään.

Damixa on osa tanskalaista kulttuuriperintöä. Juuremme ovat tanskalaisissa perinteissä, jotka leimaavat tuotteitamme sekä sisältä että ulkoa. Innovaatio on osa Damixan DNA:ta, ja suunnittelijamme pyrkivät jatkuvasti kehittämään, parantamaan ja optimoimaan tuotteitamme. Meille hanat eivät ole pelkkiä hanoja, ja tuotekehityksessämme otamme aina huomioon ympäristöön, muotoiluun ja käyttäjäystävällisyyteen liittyvät näkökohdat. Se tarkoittaa, että kannamme vastuun kestävästä kehityksestä, minkä vuoksi hanoissamme on sellaisia ainutlaatuisia toimintoja, kuten Cold Start, Eco Save ja Eco Click.

Meidät tunnetaan – ja meidät on palkittu – esteettisistä hanoista, jotka edustavat tanskalaisen muotoilun ja laadun kärkeä. Mutta meitä kiinnostaa muukin kuin pelkkä ulkonäkö. Ne osat, joita kuluttajan silmä ei näe, ovat nimittäin ratkaisevan tärkeitä sille, että hanat toimivat täydellisesti. Vuodesta toiseen.

Vuonna 2014 Damixasta tuli osa ruotsalaista FM Mattsson Mora Group -konsernia, joka Pohjoismaiden johtava hanojen ja suihkujärjestelmien valmistaja.

Tutustu koko Damixan valikoimaan

Damixan valikoimassa on myös muita upeita tuoteperheitä, sekä paljon muita tuotteitakin.

Tutustu täällä

Innovatiiviset keittiöhanat hansgrohelta

Haluaisitko älykkään ja tyylikkäästi muotoillun keittiöhanan, joka helpottaa keittiötöitäsi? hansgrohe tarjoaa sinulle laajan valikoiman keittiöapulaisia, jotka ovat enemmän kuin pelkkiä vesihanoja. Iloitse suuremmasta liikkumavapaudesta pesupöydällä ja käytä vettä säästeliäästi. Palkittu muotoiluharkittu toiminnallisuus ja pitkäikäinen hansgrohen laatu vakuuttavat sinut.

Haluaisitko lisää toimintasädettä ulosvedettävän pikapesimen ansiosta? Tai suihkun vihannesten ja isojen astioiden huuhteluun? Keittiöhanamme eivät ainoastaan lisää työskentelymukavuutta, vaan tuottavat myös iloa silmälle. Paljon eri tyylivaihtoehtoja – modernin minimalistisesta klassisen kaarevaan. Valikoimassa myös tasosta ylös nostettava hana, joka asennetaan ikkunan eteen tai alle. hansgrohen keittiöhanojen kestävä pinta ruostumattomasta teräksestä tai klassisesta kromista on loistava. Tunnistettavasti muotoillut, pitkät ja litteät yksiotekahvat huolehtivat ergonomisesta käytöstä.

Tutustu koko Hansgrohen valikoimaan

Hansgrohella on laaja valikoima keittiöhanoja, pesuallashanoja, suihkuja, altaita ja varaosia.

Tutustu täällä