PARASTA KOTIIN

Viljami Keittiöt Oy on Rovaniemellä toimiva kodin kiintokalusteiden valmistaja. Meidän valikoimassa on yli 150 erilaista ovimallia ja työtasoa. Valmistamme keittiöt, kylpyhuonekalusteet ja säilytysjärjestelmät.

Keittiöt

Kylpyhuoneet

Säilytys

Keittiöt

Kotona keittiö on paikka, jossa ruoanlaiton lisäksi hengaillaan, tehdään läksyjä ja kysellään kuulumisia. Keittiöstä halutaan tyylikäs, toimiva ja tietenkin kestävä. Meidän keittiöissä ja kalusteissa yhdistyy nämä vaatimukset. Tyylikkyys ja toimivuus saavutetaan, kun keittiö suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Kestävyyden takaa meidän ammattitaitoinen henkilökunta, modernit työkoneet ja laadukkaat materiaalit.

Tutustu

Vaatekaapit

Meidän säilytysjärjestelmissä ei ole standardeja tai vakioita. Liukuovikomerot suunnitellaan aina yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiin sopivaksi. Leveydet, korkeudet ja syvyydet saadaan millilleen asuntoosi sopivaksi. Suunnitellaan yhdessä täydellinen säilytysjärjestelmä!

Tutustu

Kylpyhuoneet

Kylpyhuonekin ansaitsee kauniit ja kestävät kalusteet. Meidän valikoimassamme on jokaiseen kylpyhuoneeseen ja vessaan sopivat kalusteet. Valmistamme kalusteet Rovaniemen tehtaassamme. Kaikki rungot valmistetaan kosteudenkestävästä levystä, joten oikein käytettynä ne kestävät pitkään myös kylpyhuoneessa kosteissa tiloissa.

Tutustu