Tasot

Tasot kaikkiin tiloihin

Työtasoja valmistetaan monesta eri materiaalista. Valikoimastamme löytyy laminaattitasot, kivitasot, puutasot, sekä komposiittitasot. Alempana pääset tutustumaan tasojen väreihin ja kuoseihin.

Myymälässämme on esillä laajavalikoima työtasoja.

 

Laminaattitasot

Laminaattitasot

Värien ja muotojen monipuolisuus takaavat sinulle mahdollisuuden suunnitella yksilöllisen ja viihtyisän keittiön useilla tyylikkäillä tasoratkaisuilla. Tasokokonaisuuden voi viimeistellä erilaisilla reunavaihtoehdoilla, valikoimissamme on mm. taivereuna, suora laminaattireuna ja pinnanvärinen ABS nauha. 

Puutasot

Puutasot

Ecolam-puutasot on valmistettu parhaista materiaaleista juuri oikeanlaiseen käyttötarkoitukseen. Ylellinen ja laadukas massiivilankkurakenne on rauhallisen ja tyylikkään näköinen sekä miellyttävän tuntuinen. Tasot toimitetaan valmiiksi hiottuina ja öljyttyinä. Säännöllinen hoito säilyttää tasojen pinnat kauniina ja uuden veroisena.

Kivi- ja kvartsitasot

Kivi- ja kvartsitasot

Kivitasot ovat ajaton ja kestävä valinta keittiöön ja kodin muihin tiloihin. Löydät kivitasomallistostamme vivahteikkaan valikoiman erilaisia kivimateriaaleja. Luonnonkivitasot, kvartsitasot sekä keraamiset tasot kestävät ja ovat helppohoitoisia.

Meiltä edullinen rahoitus kaikkiin korkeintaan 6000€ ostoksiin!