Mekanismit ja lisävarusteet

Keittiöt ja muut kodin kiintokalusteet koostuvat useista pienistä elementeistä. Rungot, ovet, tasot, vetimet ja sitten se mitä löytyy runkojen sisältä. Mekanismeilla ja lisävarusteilla keittiöistä tehdään entistä toimivampia ja helppo käyttöisempiä. Tällä sivuilla esitellään yleisimmät mekanismit, mitä meidän keittiöihin suunnitellaan!

Hettich InnoTech Atira

Käytämme kalusteissamme laadukkaita Saksalaisia Hettichin vetolaatikoita. Laatikon kiskot ovat urakuulalaakeroituja ja varustettu vaimentimella. Laatikoita on saatavilla myös Push To Open mekanismilla!

 

Piilokulmasta kaikki hyöty irti!

Käytännöllinen Slide-out kulmakaappimekanismi nyt näyttävällä litteällä reunakaiteella trendikkään antrasiitin sävyisenä. Tukeva rakenne ja kaksi erikseen ulostulevaa levypohjaista hyllyä. Slide-out on erittäin helppo asentaa ja jousilla sekä hidastimilla varustetut erikseen ulostulevat hyllyt liikkuvat kevyesti ja pehmeästi. Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harmaa.

Helakeskus

Olisiko paikkaa kapealle kaapille?

Kapean kaapin mekanismi täysin ulostulevilla hidastavilla kiskoilla ja konepestävillä lokeroilla. Dedicated on Pellyn mekanismisarja kapeisiin runkoihin. Sarjan suunnittelussa on ollut lähtökohtana käytännöllisyys ja toimivuus. Mekanismit toimitetaan runko valmiiksi kasattuna.

Apteekkari Vol. 2

Upea korkean komeron mekanismi. Tämä mekanismi tuo koko kaapin sisällön oven avauksella näkyville!

Helakeskus

Siivouskaappiin uusi järjestys?

Ulosvedettävä siivoustarvikevaunu, antrasiitin värinen. Valmistettu Suomessa.Kätisyys vaihdettavissa. Tukevaan kehikkorakenteeseen on valmiiksi integroitu 13 mm korokelistat, jotka helpottavat asennusta ja tuote voidaan asentaa saranalliseen komeroon.