STALA

Erittäin suuri ja tilava musta allas on Stalan uusin komposiittallas. Volyymiltaan suuressa tiskialtaassa on helppo pestä ja puhdistaa isot keittiövälineet, kuten kattilat, paistinpannut ja uunipellit.

Komposiittiallas on erittäin kestävää materiaalia, jonka pääraaka-aineena on kvartsi. Kvartsikomposiitti kestää hyvin kulutusta ja kuumuutta.

Altaan pohjassa on erityinen valutusalue, jonka päällä on suurempi sihtiritilälevy. Sihtilevy on erikoispinnoitettu, jonka ansiosta se hylkii likaa ja on helppo pitää puhtaana. Sihdissä on pieni silikoninen kahva, jolla se on helppo nostaa altaasta ja siirtää altaan pohjassa olevat roskat roskikseen. Sihti on helppo pestä vaikka astianpesukoneessa. Katso video altaan toiminnallisuuksista!

Altaassa on tasoon kiinnitettävä, varmatoiminen pop up -venttiili, jolla altaan tyhjennys sujuu ilman sormien likaamista. Painonappi on tyylikkään yksinkertainen.

LUE LISÄÄ

Kaunis muuttui juuri vielä kauniimmaksi

Puhtaalla ja kutsuvalla muotoilullaan Silhouet sopii nykypäivän keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Silhouet pesuallashanaa on viittä eri korkeutta, jotta voit käyttää sitä myös korkean, pöydälle asennetun pesualtaan kanssa. Tyylikkäässä Silhouet yläsuihkussa on erittäin ohut suihkulautanen, jonka ansiosta suihku näyttää yhä hienostuneemmalta. Silhouet on ajaton, tanskalaisen suunnittelun tulos ja erinomaista tanskalaista Damixa -laatua.

LUE lisää
damixa hanat
Lapetek

Silgranit® -värilliset komposiittialtaat

Silgranit materiaalin ylivertaiset käyttöominaisuudet ovat tehneet siitä maailman suosituimman komposiitti altaiden materiaalin. Altaat ovat hygieenisiä, helppohoitoisia, kestävät hyvin kuumuutta ja säilyttävät ominaisuutensa koko altaan käyttöiän. Mallisto sisältää kymmenen keittiötrendien mukaan elävää värivaihtoehtoa ja lukuisan määrän eri allasmalleja, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin pieniin kaupunkikeittiöihin kuin suuriin avokeittiöihin.

Lue lisää

Lapetek hanat

Hanamallistosta löytyy vaihtoehtoja eri tyyleihin ja tarpeisiin – minimalistisesta harmoniseen ja modernista perinteiseen käytännöllisyyttä unohtamatta. Näyttävä hana on keittiön helmi ja eleettömänä se sulautuu osaksi linjakasta kokonaisuutta. Kokeile rohkeasti esimerkiksi musta hana ja valkoinen allas -yhdistelmää tai kulta hana ja musta allas -yhdistelmää ja voit yllättyä värien raikkaudesta.

Lue lisää

KIWI Altaat

KIWI tuoteperhe on laadukas, mutta edullinen. Altaat ovat kivikomposiittia ja niistä on laaja valikoima.

 

EDGE altaat

EDGE tuoteperheestä löytyy monen kokoista RST-allasta!